CTS Logo

extra_toc

 

 

 

Ontdek de Microsoft Surface familie!

Een Microsoft Surface notebook is de ideale combinatie van een performante laptop en de mobiliteit van een tablet waarmee je overal kunt werken. Er is er zeker eentje bij voor jou!

Surface Laptop
Prestaties voor jou persoonlijk.

De Surface laptop is meer dan een gewone laptop. Hij is dun, licht, krachtig en past perfect in jouw tas! Geniet van het beste van Microsoft (Windows en Office) en de natuurlijke typervaring door het met Alcantara beklede toetsenbord. Welk van de vier harmonieuze kleuren is jouw favoriet?

Surface Pro
De meest veelzijdige laptop.

Nu nóg beter! de Surface Pro is de ideale combinatie tussen een superkrachtige laptop en de mobiliteit en veelzijdigheid van een tablet. Raak het PixelSense-scherm aan met je vingers of gebruik de Surface Pen. De batterij gaat 50% langer mee en de laptop heeft 20% meer vermogen dan de Surface Pro 4.

Surface Book 2
De ultieme laptop. Nu krachtiger dan ooit. 

De nieuwe Surface Book kan zonder problemen de zwaarste software zoals Maya, Solid Edge en AUTOCAD aan. Ga zonder problemen een ganse dag langs bij klanten, want de batterij gaat tot wel 16 uur mee (bij het afspelen van video's). Pas de laptop op elk moment aan jouw wensen aan dankzij de 4 gebruiksmodi.

 

CTS

MOLSESTEENWEG 83
2490 BALEN
Telefoon: 014/81.51.01

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.cts.be